Pancs Bolt

Kik vagyunk mi?

Tűzoltó utca, Pancs Gasztroplacc

Innen, a vasárnapi termelői piacunkról indult minden öt évvel ezelőtt, amikor azt a célt tűztük ki, hogy a hazai kistermelők krémjét összekötjük a portékáikra éhes közönséggel. Aztán jött a járvány, és ahelyett, hogy megállított volna minket, az online térbe költöztünk, ahol olyan lelkesedést tapasztaltunk, hogy már a lecsengést követően, szeptemberben megnyitottuk az első Pancs Boltot a lassan Pest Bartók Béla útjává váló Tompa utcában árnyas fák alatt, és kiváló helyek társaságában.
Ez az utca mindig kínál programot, hiszen megbízható éttermek, kisüzemi sörözők, stb. versengenek az elhaladók kegyeiért. Mi is igyekszünk mindent megtenni azért, hogy otthonosan érezzétek magatokat nálunk, így tavasztól őszig a nagy teraszunkon is meg lehet pihenni egy speciality kávé, termelői szörp, vajas péksüti és szendvics társaságában, most pedig mindezeket elvitelre kínáljuk.
A kínálatot igyekeztünk úgy összerakni, hogy egy hétközbeni bevásárlás minél több elemét megtaláljátok nálunk lehetőleg hazai forrásból, és amennyire csak lehet, csomagolásmentes formában. Így például Szabi a Pék kovászos pékáruit, és a Pancs Gasztroplaccról jól ismert kolbászokat éppúgy megtaláljátok, mint a biodinamikus gazdaságból érkező tejeket, a hidegen sajtolt olajokat, termelői eceteket, vagy épp a mohácsi Garat Malom lisztjeit. De ha fűszerre, magvakra, teákra, stb. van szükségetek, akkor azzal is tudunk szolgálni, sőt, egy pénteki buli előtt is érdemes hozzánk betérni, mert naturális borokkal és kisüzemi sörökkel is fel vannak töltve a polcok!

Mivel az induláskor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a hazai termelőktől származó finomságok legjavát minél többekhez el tudjuk juttatni, elkezdtük egy  franchise bolthálózat megteremtését, így Budapesten már négy helyen várunk titeket!

Újbudán, a Pancs Bolt Újbudai üzletünkben Cecília és Csabi, Óbudán Boróka és Szilveszter vár titeket a Pancs Bolt Óbuda pultja mögött. Óbudán ráadásul még környezetbarát tisztítószereket is találtok kimérve.

Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál hozzánk mint partner, és szívesen nyitnál egy újabb Pancs Boltot akár Budapesten, akár vidéken, akkor örömmel vesszük a megkeresésed!
Gyertek, és pancsoljunk együtt!