Tudnivalók

Szállítási, csomagolási tudnivalók

Személyes átvétel

A webshopunkon található termékeket egyrészt az összes boltunkban átvehetitek díjmentesen.

“Országos és Budapesti kiszállítás …”:

Ezen opció választásával a webshopunkban található termékeinket – a pékáruk és hűtést igénylő termékek kivételével – tudjátok házhoz rendelni bármilyen magyarországi címre. Ennél a kiszállítási módnál az adott napon 18:00-ig leadott rendeléseket a rákövetkező munkanapon adjuk át a GLS futárszolgálatnak, akik vállalásuk szerint a felvételt követő munkanapon szállítják ki a csomagot a megadott címre 1890 Ft/cím díj ellenében. Ennél a szállítási módnál maximum 20 kg-os csomagokat tudunk összeállítani.


Kimérős termékek csomagolása

Kimérős formában, súlyra vagy térfogatra vásárolható termékeink csomagolása az alábbi módokon történik:

  • Aminél lehet, ott papírtasakokba csomagoljuk a terméket (magvak, pékáruk, fűszerek, stb.)
  • Aminél ez nem lehetséges, ott automatikusan üveg tárolókba szereljük ki a terméket, melynek díját a termék webshopban látható eladási ára már tartalmazza.

Ezeken felül viszont lehetőség van olyan termékeket is üveg tárolókban megrendelni, melyekhez alapvetően nem szükséges annak használata, de megoldható.

Ennek menete
  1. rendeld meg a kívánt kimérős terméket, termékeket
  2. ezt követően a piactér alján, a “Takarítószerek, csomagolóanyagok” kategóriából adj a termékeid mennyiségéhez szükséges űrtartalmú, és az üvegbe csomagoltatni kívánt termékfajták darabszámával megegyező darabszámú üveg tárolóedényt a kosaradhoz
  3. a fizetési folyamat megjegyzés rovatában jelezd felénk, hogy miket szeretnél üveg tárolóba csomagoltatni

Allergén információk

Tekintettel arra, hogy webshopunk termelői, valamint kimérős termékeket kínál, a kiszállított termékek csomagolása – különösen a kimérős változatoknál – eltérhet a termékhez feltöltött képen láthatótól. Ha ez számodra problémát okoz, mert például ajándékba szánnád, akkor keress minket bátran bármelyik elérhetőségünkön, és mi szívesen megmutatjuk az üzletben éppen elérhető változatokat.

"Mentes" termékeink a többi, nem mentes változatukkal egy légtérben találhatók a raktárban, így – különösen a kimérős termékeknél – nem tudjuk garantálni a keresztszennyeződések elkerülését!

Allergének tekintetében mindig a termékek eredeti csomagolásán feltüntetett információk tekintendők hivatalosnak.