Csatlakozz hozzánk!

Kávézó? Delikát? Ha már te is álmodoztál arról, hogy saját lábra állj, de nem akarod az első “kapavágásnál” kezdeni, akkor van számodra egy ajánlatunk:

Bolygóbarát termelői bolthálózatunk ugyanis most ismét új tagokat keres!

Nyiss velünk boltot!

Három, stabil törzsközönséggel rendelkező bolt Budapesten, országos lefedettségű webshop, több, mint 40 bejáratott termelő, és több, mint 400 kiváló termék. Mindennapi alapanyagok, és ínycsiklandó különlegességek, melyek közül számos csak nálunk érhető el, és amelyekből nem egy már Michelin-csillagban is bizonyított.

Izgalmasan hangzik?

Ráadásul ha úgy látod, hogy a környezeted örülne egy döntően hazai beszállítókkal rendelkező, a minél teljesebb csomagolásmentességre törekvő boltnak, ahol meg lehet inni egy jó kávét is egy süti társaságában, akkor van még jó hírünk!

Például ha csatlakozol hozzánk, akkor nem csak egy bejáratott és megbízható nevet, arculatot, és beszerzési hátteret biztosítunk neked, hanem a nyitásnál, és később is fogjuk a kezed.

Akár a szabályozások útvesztőjében akadsz el, akár a nyitási vagy üzemeltetési teendők sűrűjében, akár egy új termékkör bevezetésének kapcsán, mi akkor is ott leszünk mögötted!

Ha a fentiek szimpatikusak voltak számodra, és szívesen tartanál velünk, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeim valamelyikén:

  • pancsbolt@gmail.com
  • 0630/921-62-86

Vajas Balázs
alapító